Fotografe & Hairstyliste

Edith van der Laan - Kruijer

 

Welkom bij E-Bridal!

Ik ben Edith, 31 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen.

 

Vanaf mijn 15de jaar ben ik al werkzaam als All-round kapster en ben ik werkzaam geweest in de beste salons. Denk aan de familie van bekend Nederland die ik onder handen heb gehad.

 

Tragisch heb ik op jonge leeftijd een erg ongeluk gehad waardoor volledig werken in de salon voor mij onmogelijk werd. Omdat ik zolang als ik me kon herinneren gefascineerd was door de fotografie en dat lichamelijk beter te doen was, heb ik me laten bijscholen aan de Fotovakschool.

 

Al snel kwam ik achter mijn voorliefde voor Bruidsfotografie en zo ontstond

E-Bridal Photography!

 

Tevens heb ik mooie workshops gehad van wereld bekende fotografen van o.a. Joe McNally, bekend als fotograaf van National Geographic en The New York Times.

 

Maar bloed gaat waar het niet gaan kan zeggen ze.

Zo heb ik nooit het kappersvak los kunnen laten en gezien ik zelf al ontzettend genoot van de beste techniek hairextensions, wilde ik hier absoluut wat mee doen.

 

Door Nederlands beste Styliste op dit gebied, die zelf bn'ers mag voorzien van nieuwe lokken, heb ik mij mogen laten opleiden.

En met trots ben ik nu tevens in het bezit van mijn diploma professioneel

Hair Extension Styliste!

 

Een hele mooie aanvulling op de diploma's die ik al had, maar zeker ook super fijn om nu mijn beide passies te kunnen combineren.

En met succes!

Want al snel druppelde de eerste klanten voor de hairextensions bij me binnen om van het echte vakwerk te kunnen genieten en te profiteren wat nu ook aangeboden wordt in het Noorden van ons land! 

 

 

Verder over mij:

Ik ben een spontane vrolijke vrouw, heb oog voor detail, ben perfectionistisch (wat persoonlijk nog wel eens vervelend kan zijn, maar voor mijn werk vind ik het prima) en vind het leuk om creatieve dingen te verzinnen.

Ik heb snel een goede klik met mensen, waardoor een bruidspaar bijvoorbeeld zich snel vertrouwd op hun gemak voelen en zich zorgeloos aan de camera en mij over kunnen laten. Dit gaat uiteraard altijd gepaard met gezelligheid en lol, gewoon genieten. Ook voor de gasten is dit erg prettig, ze voelen zich niet opgelaten en zorgt voor een ontspannen sfeer in het gezelschap.

 

Het belang van mijn bruidsparen staan bij mij hoog in het vaandel.. ik ga voor kwaliteit, perfectie en voor 100% tevredenheidsgarantie.

 

Dit geld natuurlijk ook voor mijn hairextention klantjes! Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent. Je krijgt bij mij 3 maanden garantie voor uitgevallen plukjes, die mag je dan namelijk geheel gratis even bij me komen laten zetten.

 

Neem rustig een kijkje op mijn website tussen bijv. mijn portfolio voor fotografie of foto's van makeovers, het is een selectie maar het geeft u zeker een beeld van mijn werk.

 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken?

Neem dan contact met mij op!

 

En wie weet, tot ziens!

 

Vriendelijke groetjes,

Edith