Commentaren: 11
 • #11

  Martin & Marja (woensdag, 22 juni 2016 09:06)

  Lieve Edith,

  We hebben 22-08-2014 een prachtige dag gehad,
  En we zijn zeer tevreden over Edith,
  de bruidfoto's waren dan ook erg mooi geworden.
  Ook de procedure vooraf aan de trouwdag is top geregeld.
  Helaas was ons USB-stickje kapot gegaan, binnen no time lag er een nieuwe in de brievenbus. En dit zonder extra kosten of gedoe.
  Al met al een dikke 10 en zou zeker nog eens bij je terug komen,
  maar dan voor een andere foto reportage ;)

  Liefs Martin & Marja

 • #10

  Lars (dinsdag, 22 december 2015 01:08)

  Dit is nou weer eens een leuke fotografie website! Erg goed gedaan Edith, en ik wens je veel succes in je verdere fotografie carriere!

  Groetjes,
  Lars

 • #9

  Chris en Francina (dinsdag, 15 december 2015 18:43)

  Lieve Edith, super bedankt voor alles! Je hebt echt bijgedragen aan een fantastische dag voor ons. Met alle tips, alles wat je over hebt voor mooie foto's, maar ook een helpende hand met het rijgen van jurken (de goede kant op

 • #8

  Claudia en Peter Tiems (zaterdag, 15 augustus 2015 21:33)

  Vrijdag 7 augustus 2015 was het zover!
  Edith is de hele dag bij ons geweest en het ging allemaal zo vanzelf! Ze nam alle momenten mee en we hebben geen moment hoeven sturen of vragen. Ze was een natuurlijk onderdeel van onze dag. Wij zijn reuze benieuwd naar de foto's maar de ervaring is nu al helemaal TOP!

 • #7

  Leonie (maandag, 25 augustus 2014 13:21)

  Na een prettig gesprek met Edith hadden wij er vertrouwen in dat het met de foto's op onze bruiloft helemaal goed zou komen. En dat was ook zo!
  We hebben een paar weken geleden onze foto's mogen ontvangen en zijn er heel erg blij mee. Precies zoals we het in gedachten hadden; spontaan en ongedwongen.
  Edith had leuke ideeën, maar heeft ook goed geluisterd naar wat wij graag wilden. Helemaal top! :)

 • #6

  Annemieke (dinsdag, 12 augustus 2014 10:48)

  Via via kwam E-bridal bij ons terecht doordat ik een oproep had geplaatst nadat onze fotograaf 4 dagen voor onze bruiloft had afgezegd door ziekte. Wat een geluk dat Edith toevallig 13 juni 2014 vrij was! Geen moment spijt gehad dat ze de hele dag bij ons is geweest en prachtige fotos heeft gemaakt. (Spontaan en geposeerd). We hadden eigenlijk niet eens door dar ze er was ;-) heel prettig. Gaf de juiste aanwijzingen waar nodig en kwam met leuke ideeen. 3 weekjes alle fotos ontvangen en de hele dag opnieuw beleeft! Zo hoort het te zijn!
  We kunnen haar dan ook meer dan aanraden!

 • #5

  Mii en David (maandag, 02 juni 2014 17:31)

  Lieve Edith,

  Ontzettend bedankt voor de prachtige foto's van onze bruiloft. Oh wat zijn ze mooi geworden! Er zijn wat traantjes weggepinkt bij het bekijken.

  En niet te vergeten de foto wat op hout is bedrukt, wauw! Wij zijn zeer tevreden!

  Liefs, Mii en David

 • #4

  Marjan & Andre (woensdag, 04 september 2013 21:59)

  Prachtige foto's mogen ontvangen van een prachtige dag!!
  Veel tips gekregen voor leuke foto's! Een dikke 10!!!!

 • #3

  Mirelle duvalois (woensdag, 14 augustus 2013 12:05)

  Wat een leuke en spontane fotografe. Op 19 juli 2013 heeft Edith onze trouwrapportage gemaakt. Bij het voor het eerst zien van de foto's kwamen spontaan de gevoelens van die dag weer boven. Ze krijgt van ons dan ook een dikke 10!!

 • #2

  Richard & Heleen (zaterdag, 27 juli 2013 07:19)

  28 juni dit jaar zijn wij getrouwd en was Edith onze fotografe. Wij zijn beide van het ontspannende en niks moet alles mag. Edith haar ideeën sloten hier naadloos bij aan. Onze trouwdag werd een zeer ontspannende dag met een super fotografe. Over de foto's zijn wij zeer zeker te spreken. Bij Edith is er veel ruimte voor je eigen ideeën en ook haar tips zijn goed benut. Het voordeel van Edith is ook dat ze zelf net getrouwd is en dus uit eigen ervaring weet, welke dingen belangrijk zijn en waar je aan moet denken. Onze trouwdag is er één om nooit te vergeten, en door de foto's die we daar van hebben zullen we er nog vaak naar terug kijken.

  Thanks Edith!!!

  Groetjes Richard & Heleen

 • #1

  Michelle & John (donderdag, 23 mei 2013 17:06)

  Lieve Edith,

  Heel erg bedankt voor de mooie save the date rapportage! We zijn er erg blij mee en gaan een mooie uitzoeken voor op de kaart!

  Nogmaals dank!!

  Liefs John & Michelle