Keuze & inhoud Bruidsreportages

 

Bruidsreportage Brons

 

Tot max. 4 uur fotografie op jullie bruiloft. Wanneer jullie maar een gedeelte van jullie bruiloft in beeld willen hebben, biedt deze optie voor jullie wellicht de mogelijkheid. (bijv. enkel o.a. de trouwceremonie of fotoreportage samen)

Jullie ontvangen de trouwfoto's op usb stick, bewerkt, in volledige resolutie en rechtenvrij.

 

Bruidsreportage Brons  € 495,-

Bruidsreportage Zilver  (meest gekozen)

 

Tot max. 8 uur fotografie op jullie bruiloft, vanaf tijdstip naar keuze tot 18:00 uur.

Alle onderdelen komen hierbij aan bod. (bijv. vanaf het moment bij de bruid/bruidegom thuis tot de receptie of diner)

Jullie ontvangen de trouwfoto's op usb stick, bewerkt, in volledige resolutie en rechtenvrij.

Ik neem uitgebreid de tijd voor jullie, heb oog voor detail en zorg ervoor dat jullie bruiloft zo puur en spontaan mogelijk wordt vastgelegd.

 

Bruidsreportage Zilver  € 795,-

Bruidsreportage Goud

 

Willen jullie graag de feestavond deel uit laten maken van de bruidsreportage, dan biedt deze optie zijn complete volledigheid.

Deze optie bevat alles van "Bruidsreportage Zilver" plus dat de bruiloft vastgelegd zal worden tot 22:30 uur, hierbij krijgen jullie een goede en gezellige indruk van de feestavond.

Uiteraard ontvangen de trouwfoto's op usb stick, bewerkt, in volledige resolutie en rechtenvrij.

 

Bruidsreportage Goud  € 1195,-


 Trouwalbum

 

Wilt u uw trouwdag laten vereeuwigen in een mooi verzorgd trouwalbum?

 

De eigentijdse albums waar wij mee werken onderscheidt zich door extra verdikte boekbladen en bijzondere covers. Het album wordt door de boekbinder met de hand gemaakt.

De omslag van uw trouwalbum moet natuurlijk speciaal zijn. Naast een standaard aanbod, hebben we ook keuze uit een aantal bijzondere opties. Hierbij bestaat de omslag uit een combinatie van leer en foto. Deze covers zijn beschikbaar in diverse kleuren exclusief leer.

 

 

Koffer

 

Een waardevol album vraagt om een stevige bescherming. Bij ons kunt u ook een bijbehorende zwartleren koffer met stoffen binnenbekleding bestellen.

Handig om het album in op te bergen of om veilig in te vervoeren.

 

 

Er is soms nog aanvraag naar de traditionele inplak albums, ook voor deze trouwalbums bieden wij de mogelijkheid die voor u te maken.